Banner Borealis

Om Fred. Olsen Travel

Fred. Olsen Travel ble etablert i 1949 for å hjelpe norske sjømenn med billetter rundt om i verden.
Reisebyrået har fra den tiden opparbeidet seg en lang og bred erfaring på alle typer forretningsreiser, gruppereiser i inn- og utland og cruise verden rundt.

En viktig del av virksomheten som leverandør av utflukter i forbindelse med cruiseanløp her til lands.

Vi selger også cruise med Fred. Olsen Cruise Lines og har spesialaisert oss på verdenscruise. 

Fred. Olsen Travel er et lite reisebyrå med høy kompetanse og 5 dedikerte ansatte. Vi har et omfattende kontaktnett og kan tilby gode priser over hele verden.

 

Cruise

Fred. Olsen Travel tilbyr cruise i store deler av verden. Vi har selger primært cruise med Fred. Olsens Cruise Lines skip. Våre konsulenter har lang erfaring og mye kunnskap om verdenscruise. Fred. Olsen Cruise Linnes har vunnet mange priser for sine cruise og tilbyr cruise langs Norges kystlinje, berømte elver i Europa, Antarktis, Amazonas, Stillehavet, India, Karibien og en rekke andre spennende destinasjoner i alle verdensdeler.

Vi selger også Hurtigruta og seilinger på Star Clippers seilskuter.

Cruise er en allsidig ferieform med tilbud for de fleste aldersgrupper. Vi tilbyr cruise med varighet fra noen få dager til flere måneder. Cruise kan gjerne kombineres med landarrangement i forkant eller etterkant av reisen.

Fred.Olsen World Wide Cruise 2023-2024

Cruiseutflukter

Fred. Olsen Travel arrangerer alle utflukter for Fred. Olsen Cruise Lines fire skip når de anløper norske havner. Det er primært briter som er om bord og som kommer for å oppleve norsk natur med fjorder og fjell. Om vinteren kommer de for å se Nordlys, om sommeren midnattssol. Hvert år arrangerer vi over 100 forskjellige utflukter i over 20 havner for Fred. Olsen Cruise Lines. Skipene anløper kjente havner på Vestlandet og mindre besøkte havner som Brevik og Pyramiden. Våre skip er ofte det første skipet i havner som tidligere ikke har hatt cruiseanløp som Nordfjordeid og Måløy.

Du finner oss i det gule huset i Fred. Olsens gate 2.

Gården er fredet og ble oppført allerede i 1710 av admiralitetsråd Gerhard Treschow. Justisråd Paul Vogt kjøpte huset i 1753. Senere fulgte en periode med mye festligheter under den rike grosserer Jørgen Pløen. Noe senere, i 1819, leide enkemadam Pløen ut fire rom til Christiania Børs.  Staten kjøpte eiendommen i 1823 og overlot huset til Katedralskolen. Henrik Wergeland gikk her. I 1869 åpner Hotel Britannia i bygningen. Under 1. verdenskrig kjøpte Fred. Olsen bygningen og huset ble restaurert etter tegninger av arkitekt Ole Sverre. 

Ansatte

Mette Ruud

Forretningsreiser

Mette har lang erfaring i reiselivsbransjen, hvorav de siste 25 årene har vært i Fred. Olsen Travel. Hun har bred erfaring innen marine-forretningsreiser,  privat, grupper og kurs og konferanser over hele verden. 

Carina Palomba Søderstrøm

Cruiseutflukter

Carina har jobbet med turisme til Norge og hotell fra 1992. Hun begynte hos Fred. Olsen Travel i 2013 og har hovedansvaret for utflukter når cruiseskipene er i Norge. Har du spørsmål om cruiseutflukter, kontakt Carina!                                                                                 

Anita Sletbak

Cruiseutflukter / Cruiseferie

Anita startet å jobbe i reisebransjen i 1986 og har siden den tid opparbeidet seg en bred erfaring innen reiseliv. Hun har jobbet i Fred. Olsen Travel siden 2000 med grupper og cruise handling. Fra 2011-2017 var hun daglig leder for Fred. Olsen Travel. Har du spørsmål om cruiseutflukter og cruiseferier kontakt Anita!

Danya Groth

Daglig leder / Cruiseferie

Danya har over 25 års erfaring i reiselivsbransjen, både som reiseleder og med produksjon av skreddersydde reiser. Hun begynte å jobbe hos Fred. Olsen Travel i 2011 og er byråets daglige leder. I tillegg har hun medansvar for Fred. Olsen Travels hjemmesider.          Danya har lang erfaring med cruiseferier. Vurderer du et verdenscruise kontakt Danya.