Azamara Cruise,Fred Olsen Travel'

Opplevelsespakke på kjøpet!

Experience More – Opplevelsespakke på kjøpet!

“Experience More” – Seilinger med Azamara Club Cruises sine tre skip verden over kommer nå med noe ekstra. Rederiet tilbyr to opplevelsespakker, alt for å gjøre cruiseopplevelsen ennå mer fantastisk.
“Enjoyment” eller “Indulgence”, avhengig av lugarkategori, inngår og du kommer til å få nyte godt av “lommepenger” til bruk på uflukter, samt spabehandlinger, ubegrenset WiFi, oppgradert drikkepakke og mer.

Kampanje:
Bestill et cruise med Azamara Club Cruises og få en opplevelsespakke, “Enjoyment” eller “Indulgence”, avhengig av valgt lugarkategori, på kjøpet. Gjelder på utvalgte seilinger med Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit i 2018 og 2019.

 

Enjoyment” har en verdi på ca. 11.600,- og inkluderer: $500 i “lommepenger” til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, “Premium” drikkepakke for to, $200 i “lommepenger” til bruk på spabehandlinger. En pakke per lugar.

“Indulgence” har en verdi på ca. 16.700,- og inkluderer: $700 i “lommepenger” til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, “Ultimate” drikkepakke for to, $250 i “lommepenger” til bruk på spabehandlinger, to poser med klær til vask i løpet av seilingen, spesialitetsrestauranten “Chef´s Table” for to. En pakke per lugar.

Les mer om Azamara Club Cruises sine oppgraderte drikkepakker her.

Bookingperiode:
01. juli – 31. august 2018

Avreise/skip:
Gjelder på utvalgte seilinger med Azamara Club Cruises i 2018 og 2019.

Lugarkategori:
Innvendig og utvendig: En opplevelsespakke, “Enjoyment”, pr. lugar
Veranda og Suite: En opplevelsespakke, “Indulgence”, pr. lugar.

 

Early Booking Offer

Book ditt Azamara cruise minst 365 dager før avreise og få opptil USD 1.000 til bruk ombord!

Kampanje:
Book et Azamara cruise minst 365 dager før avreise og motta opptil USD 1.000 “lommepenger” (OSM) per lugar til bruk på utflukter, spa, spesialitetsrestauranter:

Club World Owner og Club Ocean Suiter: $1.000 per lugar
Club Spa og Club Continent Suiter: $500 per lugar
Club Veranda lugarer: $400 per lugar
Club Oceanview og Club Interior lugarer: $300 per lugar
Bestillingsperiode:
Fra 1. november 2015

Avreise/skip:
Gjelder på alle seilinger med Azamara Journey og Azamara Quest

Lugarkategori:
Alle

Regler og vilkår:
Gjelder per lugar og bookingen må være gjort senest 365 dager før avreise. Bookinger må være gjort med standard priser i kampanjeperioden, basert på at det er 2 personer i lugaren, kan ikke byttes mot kontanter og utløper hvis beløpet ikke blir brukt innen kl. 22:00 den siste kvelden på cruiset.