Eventyr i Antarktis – høydepunktene på det frosne kontinentet

Kode: CENMSANT1802
12 netter
Rederier:
 • Antarktis, Hurtigruten, Fred. Olsen Travel
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten
 • Antarktis, Hurtigruten

 

PrisFra 39.995 per person i dbl. lugar
Avreisedato

06. 17. 27 november & 09. desember 2018

Ta kontakt med oss for tilbud om fly til Buenos Aires

Avreise fraReisen starter i Buenos Aires. Skipet seiler fra Ushuaia
RederiHurtigruten
SkipMS Midnatsol
Prisen inkluderer
Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
En hotellovernatting i Buenos Aires, inkludert frokost
Flyreise på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
Transport til Ushuaia med en orienteringstur inkludert
Vind- og vanntett jakke<
Ilandstigninger med småbåter med aktviteter om bord og på land
Profesjonelt Ekspedisjonsteam
Prisen inkluderer ikke
Internasjonale flyreiser
Reise- og avbestillingsforsikringer
Bagasjeservice
Valgfrie utflukter og tips

Verd å få med seg:

 • Dyrelivet i Antarktis med hval og pingviner
 • Isfjell i alle mulige former og farger driver forbi.
 • Lære mer om Antarktis
 • Se forlatte hvalfangststasjoner
 • Aktiviteter som kajakktur og lengre fotturer

Utreise2018: 6. november, 17. november, 28. november og 9. desember. 2019: 2. januar, 13. januar, 24. januar, 4. februar og 15. februar

Avreisehavn Buenos Aires

Dag 1: Sted: Buenos Aires

Eventyret starter med en overnatting i Buenos Aires – Argentinas livlige hovedstad. Vi tilbyr en valgfri guidet tur gjennom byen på ettermiddagen. Nyt kvelden med å utforske ”Sør-Amerikas Paris”.

Dag 2: Sted: Buenos Aires/Ushuaia

Vi flyr til Ushuaia, hvor MS Midnatsol står klar til å ta deg imot. Om bord sparker vi i gang eventyret med en velkomstmiddag.

Dag 3 – 4: Sted: Drakestredet

Forbered deg på Antarktis når vi krysser det beryktede Drakestredet. Stol på oss når vi sier at det som ligger foran oss er overveldende! MS Midnatsol er spesialdesignet for å gi både barn og voksne den ultimate ekspedisjonsopplevelsen. På veien sørover starter Young Explorer Antarktis-programmet. Vi tilbyr også forelesninger om omgivelsene vi seiler i. Vi viser filmer om Antarktis og tilbyr spennende aktiviteter i Explorer-rommet. Sistnevnte blir hovedbasen om bord – med forelesninger, oppsummeringer, spontane arrangementer og et sted du kan mingle og dele opplevelsene dine med andre eventyrere.

Dag 5 – 10: Sted: Antarktis

Du befinner deg nå i et av verdens mest øde områder. Det har vært utallige muligheter for å ta flotte bilder underveis, men Antarktis er likevel noe helt for seg selv. Bli med i land for å utforske det utrolige landskapet og se pingviner og seler på nært hold. Du vil føle deg som en ekte oppdager fra første stund. Fra dekk du kan du se hvaler, og vi tar deg med tett på dyreliv, isbreer og gamle hvalfangststasjonerr. Hvert sekund av reisen byr på nye, spennende opplevelser. Et av høydepunktene på Sør-Shetlandsøyene er Deception Island. Når vi seiler inn i den naturlige havnen på denne vulkanøya, får du se den forlatte hvalfangststasjonen Hektor og en gammel britisk militærbase. Half Moon Island byr på noe av den vakreste naturen i Antarktis, og Yankee Harbour har store kolonier med Gentoo-pingviner – rundt 4000 par. Cuverville Island har også store kolonier Gentoo-pingviner. Neko Harbour ligger innerst i Andvord-bukta. Paradise Harbour fikk sitt navn fra hvalfangere i det forrige århundre. Wilhelmina Bay har også et fantastisk landskap, og blir ofte kalt ”Whale-mina Bay” på grunn av de mange knølhvalene som kan ses i området. Vi har planlagt en rekke aktiviteter for å gi deg den beste opplevelsen av Antarktis. Det kan være å gå i land for å se pingviner og høre de unike lydene fra isbreer som braker, eller å cruise gjennom et hav av is på utkikk etter leopardseler. Kanskje er en kajakktur eller en lengre fottur noe for deg. Om bord har vi også aktiviteter i Explorer-rommet, tilpasset ulike interesser. Fotografen om bord vil dessuten gi grunnleggende innføring i kunsten å ta gode ekspedisjonsbilder. Bli med på samlinger hvor ekspedisjonsteamet oppsummerer dagens aktiviteter, holder presentasjoner og diskuterer morgendagens plan. For de yngre eventyrerne har vi Young Explorer-programmet, som gir en vitenskapelig introduksjon i biologi, historie, dyreliv og kunnskap om navigasjon. I programmet ligger også spennende aktiviteter og besøk til vitenskapssenteret. Ingen dager på MS Midnatsol i Antarktis er like – eller kjedelige!

Dag 11-12: Sted: Drakestredet

Etter å ha utforsket dette utrolige kontinentet, setter vi kursen tilbake mot sivilisasjonen. Vi tilbringer dagen til sjøs hvor du kan oppsummere opplevelsene dine, tilbringe tid i Explorer-rommet eller bare slappe av på dekk.

Dag 13: Sted: Ushuaia/Buenos Aires

Dessverre har alle eventyr en slutt, også dette. Når vi ankommer Ushuaia er det på tide å ta farvel med mannskap og nye venner. Vi tar deg med til flyplassen, hvor flyet til Buenos Aires venter. Hvis du ikke har fått nok eventyr, har du muligheten til forlenge ferien din med vårt valgfrie etterprogram.

Hurtigruten, kart, Eventyr i Antarktis - høydepunktene på det frosne kontinentet 2018
Hurtigruten, kart, Eventyr i Antarktis – høydepunktene på det frosne kontinentet 2018

Pris fra: kr 39.995

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet om du vil vite mer om dette cruiset