Banner L2301

Utforsk Sør-Amerika og Antarktika på 78 netter cruise – 2023

Cruise rundt Sør-Amerika er noen av våre mest populære cruise. Sør-Amerika er verdens fjerde største verdensdel og strekker seg fra Panama i nord til Drakestredet i sør.  I januar 2022 seiler Bloack Watch rundt Sør-Amerika på 79 dager.

Cruiset gir deg en unik mulighet til å oppleve en verdensdel med variert natur fra regnskogene i Amazonas, Atacamaørkenenen i Chile, Andes en av verdens høyeste fjellkjeder og vakre Patagonia i sør med fjorder og isbreer. 

Sør- Amerika byr også på en spennende atmosfære, spektakulær historie, kultur, kunst og vennlige mennesker. 

Kontrastene er store fra  storbyen Rio de Janeiro, Buenos Aires og Santiago til sagnomsuste Kapp Horn i sør.

Sær-Amerika cruiset er delt i tre. Du kan gå av og på i Buenos Aires i Argentina og Callao (Lima) i Peru. 

Midlertidig bilde
Note til Danya: Er klar over at denne infoen er feil. Disse er bilder så kan derfor ikke redigeres. Blir satt opp riktig når vi bytter over til cruiset.
Midlertidig bilde
Midlertidig bilde

Brazil

Lorem ipsum…

Argentina

Lorem ipsum…

Chile

Lorem ipsum…

Peru

Lorem ipsum…

Cuba

Lorem ipsum…

Info om Black Watch

Litt info om skipet Black Watch

Verdenscruiset gjennomføres av det tradisjonsrike skipet Boudicca, med kapasitet til 799 passasjerer. 

Skipet ble opprinnelig bestilt av Nordfjordske Damskipselskap, og seilte som Royal Viking Star fra 1973 til 1991.

I 2005 ble skipet en del av Fred. Olsen Cruise Lines flåte. Hun er oppkalt etter den britisk keltiske kriger dronningen Boudicca. 

Skipet blir fortløpende vedlikehold, og fremstår som et klassisk cruiseskip.

Skipet har meget gode fasiliteter, samtidig som det er lite nok til å seile inn i mindre havner, hvor store skip ikke kan anløpe. 

Hvorfor reise med Fred. Olsen Cruise Lines

Litt info om hvorfor de skal velge å reise med Fred. Olsen Cruise Lines.

Hvem har sagt at stort er best? 

Cruise industrien bygger større og større skip med plass til mange passasjerer. Fred. Olsen Cruise Lines tilbyr mindre skip til de som liker mindre intime cruiseopplevelser og vil unngå trengsel om bord og på land. 

Rederiet er familie eid, med en filosofi om å behandle passasjerene som gjester om bord. Målgruppen er 60+ og rederiet kan skryte av at 58  % av passasjerene returnerer og 23%  av de seiler med de over fem ganger.

Hos Fred. Olsen Cruise Lines er reiserutene i fokus. Rederiet har vunnet flere priser for sine spennende reiseruter.

Ofte stilte spørsmål om lange cruise

Praktisk info de må huske på, må få med seg: visum, vaksine, reiseforsikring osv.

For mange er det å reise jorden rundt en drøm de har tenkt på lenge. På et cruise har du fordelen av å ha et fast holdepunkt i skipet, samtidig som du våkner opp i nye havner. Her er noen av de spørsmålene vi får ofte:

Er dagene skipet er til sjøs noe for meg?

Mange av våre kunder er glade i akkurat disse dagene. De blir et avbrekk fra de mange opplevelsene og inntrykk man får på et slikt cruise. Skipet får en egen ro ombord som gir tid til alt fra forelesninger, diverse aktiviteter, trening til en god bok. 

Hvilken aktiviteter finner jeg ombord:

Alle skipene har treningsenter, bibliotek, quiz, bridge turneringer og variert underholdning fra show til klassisk musikk. Det holdes også en del kurs og aktiviteter på lange cruise. Det varierer fra cruise til cruise. Noen eksempler er kor, dansekurs, malekurs, håndverks grupper, lære å spille ukulele med påfølgende konsert og kurs om hvordan man lager gin. 

Hva gjør jeg med reiseforsikringen på et slikt langt cruise?

Rederiet krever at alle passasjerer har en gyldig reiseforsikring. Vi anbefaler at du kontakte ditt forsikringselskap for å forlenge varigheten på din forsikring. Vi anbefaler også at du snakker med dem om avbestillingsforsikring. 

Trenger jeg vaksiner? 

Ta kontakt med din lege for å høre hvilken vaksiner du trenger. Per dags dato er det ikke påbudt med noen vaksine på dette cruiset. Imidlertid kan noen destinasjoner kreve gullfebervaksine hvis man har vært i land der det er gullfeber. Vi gjør oppmerksomme på at vaksine anbefalinger kan endre seg.

Visum: Passet må være gyldig minimum 6 måneder etter retur. Det er påbudt med en del visum på dette cruiset. Noen må ordnes før avreise, andre ordnes ombord. Nærmere informasjon får du ved forespørsel til oss.  

 

Tilbyr rederiet utflukter? 

Fred. Olsen Cruise Lines tilbyr et variert utfluktprogram i alle havner.  Ca. 6-8 uker før avreise mottar du et hefte med alle utfluktene i posten, samt en e-post om at utfluktene er klare til bestilling. Du kan bestille utfluktene ombord også. Vi anbefaler å forhåndsbestille de utfluktene som er viktig for deg før avreise for å sikre deg plass. 

Hva er kleskoden ombord?

På dette cruiset vill det bli flere formelle aftener der smoking/mørk dress er kleskoden. Ønsker du ikke å delta på formell aften er det en restaurant uten kleskode og åpen bordsetting ombord.

Ut over dette kler man seg typisk bukse/jakke til middag. Alle skip har vaskerom med vaskemaskiner, tørke muligheter og strykejern.

Klær kan også sendes til vask/rens til en rimelig penge. Antall formelle aftener vill stå på billetten.

Hva er språket ombord?

Det offisielle språket er engelsk. 

Betaling ombord? 

Alle kjøp av drikkevarer, i butikker eller etterbestilling av utflukter belastes med kredittkort ved avsluttet cruise. Alle priser ombord er i Britiske Pund.

Må jeg betale tips til mannskapet ombord?

Vi anbefaler £ 5,- per dag i tips som deles mellom lugar betjeningen og hovedkelneren i restauranten. Tipsen kan trekkes rett fra din regning ombord om du ønsker.

Kontakt oss

Hvis du ønsker et pristilbud eller komme i kontakt med oss kan du fylle ut skjemaet eller ringe oss. Du er også hjertelig velkommen til å komme innom oss.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Fyll gjerne inn informasjon om punktene under. Det kan hjelpe oss å lage et mer korrekt tilbud:

  • Antall reisende
  • Alder på eventuelle barn
  • Oppgi gjerne om du har noen preferanser rundt lugarkategorier.