fbpx

Fred. Olsen Travel

Fred. Olsen Travel ble etablert i 1949 for å hjelpe norske sjømenn med billetter rundt om i verden.
Reisebyrået har fra den tiden opparbeidet seg en lang og bred erfaring på alle typer forretningsreiser, gruppereiser i inn- og utland og cruise verden rundt.

En viktig del av virksomheten er turisme til Norge, arrangere forretningsgrupper til Norge samt utflukter i forbindelse med cruiseanløp her til lands. 

Fred. Olsen Travel er et lite reisebyrå med høy kompetanse og 10 dedikerte ansatte. Vi har et omfattende kontaktnett og kan tilby gode priser over hele verden.

Forretningsdelen av Fred. Olsen Travel er medlem av G-Travel.

travel@fredolsen.no
cruise@fredolsen.no
Fred. Olsens gate 2, 0152 Oslo,
inngang fra Tollbugata 1B
08.30 – 16.00
+47 22 34 11 11

Våre ansatte

Anne Wiers-Jenssen
Grupper til Norge
Anne har en spennende reiselivsbakgrunn med 25 års erfaring fra salg, ledelse og «Incoming» til Norge. Hun har jobbet som reiseleder i Skandinavia og Russland i en årrekke. Anne har ansvaret for gruppereiser både i Norge og i utlandet, samt VIP-reiser. Hun er også ansvarlig for våre internasjonale nettsider.                                                                     
Anita Sletbak
Grupper og cruiseutflukter
Anita startet å jobbe i reisebransjen i 1986 og har siden den tid opparbeidet seg en bred erfaring innen reiseliv. Hun har jobbet i Fred. Olsen Travel siden 2000 med grupper og cruise handling. Fra 2011-2017 var hun daglig leder for Fred. Olsen Travel. Anita jobber nå fra USA med gruppereiser og VIP til Norge, cruise utflukter samt andre løpende prosjekter.
Carina Palomba Søderstrøm
Cruiseutflukter
Carina har jobbet med turisme til Norge og hotell fra 1992. Hun begynte hos Fred. Olsen Travel i 2013 og har hovedansvaret for utflukter når cruiseskipene er i Norge. Har du spørsmål om cruiseutflukter, kontakt Carina!                                                                                                                                                                                                                               
Danya Groth
Daglig leder/ cruiseferie
Danya har over 20 års erfaring i reiselivsbransjen, både som reiseleder og med produksjon av skreddersydde reiser. Hun begynte å jobbe hos Fred. Olsen Travel i 2011 og er byråets daglige leder (fra sept 2017). Cruiseavdelingen er Danyas hovedansvar. I tillegg har hun medansvar for Fred. Olsen Travels hjemmesider.                                                        
Ingrid Larssen
Forretningsreiser
Ingrid begynte hos Fred. Olsen Travel i 2006 etter 20 års imponerende erfaring med internasjonale flyselskap. Hun jobber på billettkontoret og med salg av forretningsreiser. Ingrid har også ansvaret for vår selvbooking.              
Jøran Strøm-Blakstad
Forretningsreiser
Jøran startet hos Fred Olsen Travel i 2002 etter lang og variert fartstid innen reiselivsbransjen. Jøran har forretningsreiser som sitt spesialfelt samt lang erfaring med både gruppereiser og cruise i hele verden.
Jorun Sørhus
Forretningsreiser
Jorun har jobbet i Fred. Olsen Travel i over 30 år og har lang erfaring fra billettkontoret, fakturering. Jorun jobber i billettkontoret og med salg av forretningsreiser.                                                        
Maria Pilar Vázquez
Cruiseferie
Pilar har jobbet i reiselivsbransjen fra 1985, først i Madrid og senere i England før hun kom til Fred. Olsen Travel i 2015. Hun arbeider i cruiseavdelingen og bidrar på billettkontoret ved behov ¨                                                       
Mette Ruud
Forretningsreiser
Mette har over 30 års erfaring i reiselivsbransjen, hvorav de siste 20 årene har vært i Fred. Olsen Travel. Hun har bred erfaring innen forretningsreiser, privat og gruppe reiser, kurs og konferanser over hele verden. Hun er også medansvarlig for online booking.
Susanne Aanes
Økonomiansvarlig
Susanne er økonomiansvarlig og har jobbet hos oss fra 2014. Hun har bred erfaring fra andre regnskapsbyråer og Fred. Olsen relaterte selskaper.                                                                                                                                                                                                                 
Trude Nystad Rasmussen
Forretningsreiser

Trude begynte hos Fred. Olsen Travel høsten 2019 etter 10 års erfaring i reiselivsbransjen. Bakgrunnen inkluderer flyhandling, forretningsreiser, marine, implementering, grupper, event og prosjektledelse. Trude har fagbrev i reiseliv og jobber til daglig med salg, marine- og forretningsreiser.